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Qui détient Lindt ?

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Qui détient Lindt ?

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Actionnaires

Lindt & Sprüngli (pensions) 20,3%
Ernst Tanner 2,25%
The Vanguard Group, 2,09%
Vontobel Asset Management 1,88%
BlackRock Advisors 1,60%

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Qui a découvert le chocolat ?

Le chocolat débarque en espagne La légende veut que l’explorateur Hernán Cortés en ait ramené dans son pays natal en 1528. Cortés aurait découvert le chocolat au cours d’une expédition en Amérique. Parti en quête d’or et de richesses, il reçoit plutôt une tasse de cacao de la part de l’empereur aztèque.

Quand a été inventé le chocolat ?

1519
Avant d’être découvert en 1519 par Hernán Cortés, le cacao était traditionnellement utilisé par les Aztèques et les Mayas, indigènes du Mexique et d’Amérique centrale.

What is the history of Lindt?

  • Immerse yourself in the chocolaty history of Lindt, one of Switzerland’s finest and most enjoyed exports. A man and his son It is 1845 in Zurich. David Sprüngli-Schwarz and his son, Rudolf Sprüngli-Ammann own a small confectionery shop, Sprüngli & Son in the Marktgasse, in the city’s Old Town.

Where is Lindt chocolaty made?

  • Immerse yourself in the chocolaty history of Lindt, one of Switzerland’s finest and most enjoyed exports. It is 1845 in Zurich. David Sprüngli-Schwarz and his son, Rudolf Sprüngli-Ammann own a small confectionery shop, Sprüngli & Son in the Marktgasse, in the city’s Old Town.

Who is Lindt & Sprüngli?

  • Today Lindt & Sprüngli is a household name signalling bliss, quality and chocolate delight the world over. Over the years, the company expanded its brand portfolio abroad and acquired chocolate businesses including Hofbauer and Küfferle (1994), Caffarel (1997), Ghirardelli (1998) and Russell Stover (2014).

What is Lindt's conching technique?

  • Lindt’s conching technique created a ‘melting chocolate’ so fine and flavourful – it was impossible to resist. This was the start of a chocolate revolution. Lindt kept his invention top secret until the Sprüngli’s came into the picture. Today, conching is used by chocolate manufacturers all over the world.

Giant Coocoo

Hello tout le monde ! Je suis Giant Coocoo, vous m'avez peut-etre deja vu dans la série le miel et les abeilles. Aujourd'hui, je vous propose de profiter de mon talent de rédacteur. J'aime écrire sur l'actualité, la santé, la culture et dans bien d'autres domaines.

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