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Quel est la viande du kebab ?

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Quel est la viande du kebab ?

Quel est la viande du kebab ?

viande d’agneau
Dégusté dans une assiette ou en sandwich dans du pain turc ou libanais, le kebab est un plat particulièrement savoureux qui sent bon l’Orient. Un bon kebab, c’est d’abord une bonne viande d’agneau, de mouton, de veau, de bœuf, de dinde ou de poulet découpée en tranches très fines.

What does the name Kebab mean?

  • The noun SHISH KEBAB has 1 sense: 1. cubes of meat marinated and cooked on a skewer usually with vegetables Meaning: Cubes of meat marinated and cooked on a skewer usually with vegetables Classified under: Nouns denoting foods and drinks Synonyms: kabob; kebab; shish kebab Hypernyms (« shish kebab » is a kind of…):

What is the difference between a kebab and a kebob?

  • Kabob is an alternative form of kebab. As nouns the difference between kabob and kebab. is that kabob is (us) (kebab) while kebab is (british) a dish of pieces of meat, fish, or vegetables roasted on a skewer or spit.

What exactly is a kebab made of?

  • Kebabs consist of cut-up or ground meat and they mostly consist of mashed onion in addition of vegetables, and various other accompaniments according to the specific recipe. There are lots of different types of kebabs. Most of the time kebab is served with rice or bread. In addition, kebab is served with herbs and raw onions.

What are the ingredients of a kebab?

  • 1 pound ground lamb (or 1/2 pound each of ground lamb and ground beef)
  • 1 large egg
  • 4 clove garlic,peeled and finely minced
  • 1 teaspoon ground cumin
  • 1 teaspoon ground coriander
  • 1 teaspoon smoked paprika
  • 1 teaspoon dried oregano
  • 1/2 teaspoon kosher salt
  • 1/4 teaspoon ground black pepper
  • 1 tablespoon oil,more for the pan

Giant Coocoo

Hello tout le monde ! Je suis Giant Coocoo, vous m'avez peut-etre deja vu dans la série le miel et les abeilles. Aujourd'hui, je vous propose de profiter de mon talent de rédacteur. J'aime écrire sur l'actualité, la santé, la culture et dans bien d'autres domaines.

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