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Où est fabriqué le Neufchâtel ?

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Où est fabriqué le Neufchâtel ?

Où est fabriqué le Neufchâtel ?

pays de Bray
Le Neufchâtel est sans doute le plus ancien des fromages normands. Fabriqué dans le pays de Bray, le Neufchâtel doit son nom à sa ville d’origine, Neufchâtel-en-Bray. Sa fabrication provient d’un savoir faire unique et traditionnel des paysans du Pays de Bray.

Comment se prononce Neufchâtel ?

Neufchâtel-en-Bray , prononcé [nœfʃatɛl] (ou traditionnellement [nøʃatɛl]) est une commune française située dans le département de la Seine-Maritime en région Normandie. C’est dans la région que l’on fabrique le fromage AOP du même nom.

https://www.youtube.com/watch?v=Bm6HorRusI4

What is Neufchatel cheese vs cream cheese?

  • American neufchatel tastes similar to cream cheese, but it has a lower milkfat content. According to Vivienne Marquis and Patricia Haskell, authors of « The Cheese Book, » American neufchatel has higher moisture content than cream cheeses, and it spreads easier. It is richer than its French counterpart of the same name.

Is Neufchatel a type of cream cheese?

  • Neufchatel cheese is a soft unripened cheese that originates in France. The American version, which is similar to cream cheese, is made from pasteurized milk and cream. American Neufchatel is slightly lower in calories than cream cheese and has slightly more moisture.

What is a good substitute for Neufchatel cheese?

  • Although the texture may be slightly different depending on what the recipe is, cream cheese works as an ideal substitute for Neufchatel cheese. Spreads and dips may appear to be thinner or slightly watery when using cream cheese as a substitute, as Neufchatel cheese has a lower moisture count.

Can Neufchatel cheese be used in cheesecake?

  • In recipes that rely on the firmness of cream cheese, such as some quick cheesecake recipes, the result may be softer than desired. As rule, unless softness is an issue, American Neufchatel cheese serves as a good substitute for regular cream cheese in nearly any recipe.

Giant Coocoo

Hello tout le monde ! Je suis Giant Coocoo, vous m'avez peut-etre deja vu dans la série le miel et les abeilles. Aujourd'hui, je vous propose de profiter de mon talent de rédacteur. J'aime écrire sur l'actualité, la santé, la culture et dans bien d'autres domaines.

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